Teknoloji

Steam Cadılar Bayramı İndiriminde Son Saatler: 10 TL Altındaki Oyunlar

 
Bildiğiniz gibi Steam Cadılar Bayramı İndirimi bu gece 20:00 ET’de sona eriyor ve artık son saatlerle karşı karşıyayız. Tabi bu bağlamda dilediğiniz oyunu indirimli olarak satın alabilir ve yüzlerce oyun arasından seçim yapabilirsiniz. Bu sayede kütüphanenizi genişletebilir, genişletilmiş kütüphane ile oyunlarınızı oynayabilirsiniz.
Bu noktada Türk Lirası bildiğiniz gibi 20 Kasım’da Steam’den kaldırılmaya hazırlanıyor ve biz de Türk Lirası’ndan sonra doğrudan dolar ile oyun almayı bekliyoruz. Elbette bu süreçte oyunların fiyatlarının artacağını söyleyebiliriz ve daha fazla dolar ödeyerek oyunları kütüphanemize ekleyebiliriz. Dolayısıyla bu indirim son indirim olarak karşımıza çıkıyor, yani ne kadar çok oyun satın alabilirsek o kadar çok kar elde edebiliriz.
Dün Steam Cadılar Bayramı indirimi kapsamında fiyatı 20 Türk Lirası’nın altında olan oyunları derledik, linkini aşağıya bırakıyorum. Şimdi bu listede 10 Türk Lirası’nın altındaki oyunları derledik, işte bu indirim kapsamında alabileceğiniz oldukça ucuz ve aynı zamanda oynanabilir oyunlar. Eklemek istediğiniz bir şey varsa elbette yorum kısmına dilediğinizi ekleyebilir ve beğendiğiniz oyunları diğer arkadaşlarınıza önerebilirsiniz.
 
– Steam Cadılar Bayramı İndirimi Bitmeden Satın Alabileceğiniz 20 TL Altındaki Oyunlar
Şimdi listemize geçelim;
Ölümlü Kabuk
 
 
Cold Symmetry tarafından geliştirilen Souls benzeri aksiyon rol yapma oyunu ilgi çekici atmosferiyle karşımıza çıkıyor ve Steam Cadılar Bayramı indirimi kapsamında 9,80 TL fiyatla satışa sunuluyor. Oyunda Souls benzeri bir yapıyla karşılaşabiliyor, karakterinizle ilerleyerek güçlü düşmanları alt edebiliyor, rol yapma unsurlarının da yer aldığı bu yapımda kendi karakterinizi geliştirip özelleştirebiliyorsunuz. Aynı şekilde bu noktada yeni ekipmanlar edinebilir, üst düzey ve güçlü ekipmanlarla daha güçlü düşmanları alt etmeye başlayabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi oyun karanlık ve ilgi çekici bir atmosfere sahip ve bu atmosfer sayesinde farklı bölgelere ilerleyebilir ve ayrıca bu bölgeleri dilediğiniz gibi keşfedebilirsiniz. Arka planda bize bir hikayenin anlatıldığı yapımda irili ufaklı düşmanlarla karşılaştığınızı görebiliyorsunuz, bunun dışında farklı boss savaşlarıyla da karşılaşabiliyorsunuz. Boss savaşları elbette oyunculara daha güçlü bir deneyim sunan ve bu deneyimle oyuncuları zorlayan bir yapıya sahip. Bu savaşlarla daha güçlü olmak için elinizden geleni yapmaya başlıyorsunuz ve bu sayede yeni ekipmanlar elde edebiliyorsunuz. Burada ne kadar çok düşmanı yenerseniz o kadar çok ekipmana erişebilir ve gelişiminizi bu noktada tamamlayabilirsiniz.
 
 
Ölüler diyarında bulunduğunuz ve etrafı keşfettiğiniz oyunda farklı savaş mekanikleri mevcut ve bu mekanikler elbette oyuncuların kullandığı öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Oyunun Steam sayfasına baktığımızda son dönemde yapılan incelemeler karışık ancak tüm incelemelerde oldukça olumlu etiketler var gibi görünüyor. Steam sayfasındaki yorumlarda genel olarak oyundaki karakterimizin oldukça beceriksiz yani yavaş ve çok ağır olduğu belirtiliyor ve bu noktada karakterin animasyonları ve vurma hissi eleştiriliyor ve eleştirilenler arasında yer alıyor. sorunlar.
 
Öte yandan yine eleştirilen noktalar arasında dövüş mekaniklerinin kötü olması ve bu mekaniklerin kötü olmasından dolayı vuruş hissinin düşük seviyede olması yer alıyor. Ancak oyunu beğenen oyuncular da var ve bu noktada deneyimlemeniz gerekiyor ve sonrasında kendi yorumlarınızı yapabilirsiniz. Sonuçta 9,80 Türk Lirası ile gelen bu yapım oldukça ucuza burada yerini alıyor ve oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. İlerleyen süreçte bu fiyatın artacağını da söyleyebiliriz.
Kona
 
 
Parabole grubunun biz oyunculara sunduğu bu yapımda özel dedektif rolünü üstleniyoruz ve oyun bize araştırma ve inceleme açısından üst düzey bir yapı aktarıyor. Daha çok yürüme simülasyonu tarzında olan oyun şu an Steam Cadılar Bayramı etkinliği kapsamında 6 Türk lirasına satılıyor ve oldukça ucuz fiyata keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.
1970’li yılları konu alan bu yapım, soğuk ve karlı bir bölge olan Kuzey Kanada’da geçiyor ve malikane sahibi zengin bir adamın vakasını incelemeye başlıyoruz. Burada işlenen cinayetler ve farklı sırlarla olayı çözmeye çalışıyoruz ve sonuçta bu dedektif rolünde olayların gidişatını etkileyebiliyor, çevreyi keşfederek hem görüntülere bakabiliyor hem de görüntülere bakabiliyoruz. Tabii ki olayları analiz etmek için kendimiz üzerinde araştırma yapıyoruz.
 
 
Oyunda geçirdiğiniz süre boyunca hikayeyi ve her şeyi bilen üçüncü şahıs bir anlatıcının olduğunu göreceksiniz. Yani oyunun arka planında size oyunda olup biteni anlatan bir hikaye anlatıcısı var ve siz aslında hikaye anlatıcısı ile birlikte bir nevi rehber eşliğinde oyunu bitirmeye çalışıyorsunuz. Çekici görüntüleri ve soğuk atmosferiyle karşımıza çıkan bu yapıda fon müzikleri ve sesler de ön planda. Bunun dışında oyunda hayatta kalma mekanikleri de mevcut ve bu mekanikler farklı unsurlarla birlikte geliyor. Dolayısıyla yürüme simülasyonunun dışında hayatta kalma mekaniklerini de içerdiğini söyleyebiliriz.
Bu unsurların dışında oyun elbette arka planda kaygı unsurlarını da barındırıyor yani oyunda bazı noktalarda gece boyunca ilerlemeniz ve elinizdeki aydınlatıcı ve el feneri ile yolunuzu bulmaya çalışmanız gerekiyor. Ancak bu noktada birdenbire korkutucu unsurların karşınıza çıktığını görebilir ve bunları görünce elbette bir anlığına korkabilir ve tüylerinizin diken diken olmasını izleyebilirsiniz. İlgi çekici yapısı ve araştırma unsurlarıyla harmanlanan bu yapımın aslında ucuz olduğunu ve oynanması gereken oyunlar arasında yer aldığını söyleyebiliriz.
 
 
Tüm bunların dışında oyunda kendimizi koruyabileceğimiz silahlar da mevcut ve bu silahlarla hem doğadaki korkutucu unsurlarla hem de vahşi hayvanlarla baş edebiliyoruz, ayrıca bu ormanlarda ortaya çıkan kurtları da görebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda kendimizi koruyabileceğimiz ve koruyabileceğimiz bir yapının bulunduğunu ve bunun hayatta kalma unsurlarıyla birlikte geldiğini söyleyebiliriz.
Nitekim Steam sayfasındaki incelemelere bakacak olursak oyun oldukça olumlu incelemelerle karşımıza çıkıyor ve genel olarak oyuncular tarafından beğenildiğini söyleyebiliriz. Ucuz fiyatıyla Steam platformunda mevcut olan bu oyun boş zamanlarınızda oynanabilecek bir yapıya sahip ve bizlere keyifli bir hikaye deneyimi sunuyor, size de bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim.
Bunun dışında yukarıda bıraktığım fragmanla oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz ve bu bağlamda oyunu satın almadan önce elbette görebiliyorsunuz ama elbette bir güncellemeyle gelen bu oyunu da elinizde tutabilirsiniz. çok ucuz fiyata, kütüphanenize ekleyin ve kütüphanenizi genişletmek için bu oyunu ekleyin.
Victor Vran
 
 
 
Haemimont Games tarafından geliştirilen ve biz oyuncuların kullanımına sunulan bu yapım, Steam Cadılar Bayramı indirimi kapsamında 9 Türk Lirası fiyatla satışa sunuluyor ve oyun, aksiyon ve rol yapma unsurları içeriyor. Genel olarak oyuncular tarafından beğeniliyor ve eğer izometrik rol yapma oyunlarını seviyorsanız mutlaka göz atabilirsiniz. Ağır dövüş ve aksiyon sahneleriyle birlikte geliyor ve burada kendimizi her zaman düşmanları katlederken ve öldürürken görebiliyoruz. Bu nedenle oyunda her zaman kesip ortadan kaldırabileceğiniz çeşitli ilginç düşmanlar vardır. Bunları ortadan kaldırmak tamamen sizin işiniz.
Oldukça ucuz bir fiyatla gelen bu oyun bizi uzun süre idare edecek bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve oyun içerisinde karakterimizle verdiğimiz mücadelede çok çeşitli güçlü silahlara el atabiliyor ve karşılaşıyoruz. Oyunun akışını değiştiren bir yapı. Steam platformunda yer alan bu oyunun incelemeleri genel olarak oldukça olumlu ve oyuncular, düşman çeşitliliğinin oldukça fazla olduğunu ve genel olarak keyifli bir deneyim yaşadıklarını söylüyor. Burada oyuncuların beğendiği bir yapıyla karşılaşabilirsiniz, eğer genel olarak bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna göz atabilir ve deneyebilirsiniz.
 
 
Oyunda hem tek oyunculu, hem çok oyunculu hem de co-op oynayabileceğiniz mod desteği bulunuyor. Bu destekler sayesinde arkadaşınızla oyundaki rotanızı değiştirebilir, tek başınıza oynamak istemeseniz bile elbette arkadaşınızı da davet ederek bu oyunun tadını çıkarmaya çalışabilirsiniz. Dolayısıyla bu tür oyunlarda bu tür takviyelerin olması, oldukça eğlenceli bir yapının bizlere sunulacağı anlamına geliyor. Ayrıca bu oyunları arkadaşınızla oynamanızı da tavsiye ederim.
Öte yandan oyunda kendi karakterinizi oluşturabileceğiniz bir mekanik de bulunuyor ve kendi karakterinizi yaratarak hem diğer oyunculardan farklı bir pozisyonda olabiliyor hem de farklı güçlere karşı savaşabiliyorsunuz. Hack and slash formatıyla bizlere sunulan bu yapımda yukarıda da belirttiğim gibi sürekli olarak düşmanları yok etmeye çalışıyorsunuz ve farklı silahlar alabiliyorsunuz. Bunun dışında karakter özelleştirme sistemleri de bu oyunda yer alıyor ve silahlardan kıyafetlere ve diğer parçalara kadar çeşitli kişiselleştirme seçenekleriniz bulunuyor.
 
 
Bunun dışında oyunu sevenler olduğu gibi sevmeyen oyuncular da var. Beğenmeyen oyuncular oyunun kısa olmasından ve yaratık çeşitliliğinin az olmasından şikayetçi. Öte yandan oyundaki hikayenin oldukça kolay olduğunu hatta bir hikayesi olmadığını belirtiyor. Dolayısıyla bu noktada oyunu kendiniz oynayarak deneyimlemeniz ve kendi yorumlarınızı yapmanız sizin için daha doğru olacaktır.
Kısaca özetlemek gerekirse izometrik aksiyon rol yapma deneyimini bünyesinde barındıran bu ürün 9 Türk Lirası fiyatla satışa sunuluyor. Oyunda farklı bölgelere ilerleyebiliyor, karakterimizi geliştirebiliyor ve her zaman farklı düşmanlarla bir arada karşılaşabiliyoruz. Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda kes ve şekillendir deneyimi bize aktarılıyor yani oyunda yarattığımız yaratıkları her zaman başka hiçbir şey düşünmeden kesebiliyoruz ve onları öldürerek karakterimizin gelişimini tamamlayabiliyoruz. . Yani bu tarz oyunları seviyorsanız göz atabilirsiniz.
 
Elbette Steam Cadılar Bayramı indirimi kapsamında bu oyunu ucuza edinebilir ve kütüphanenizde deneyimleyebilirsiniz. Oyun daha önce erken erişim sürümüyle mevcuttu. Artık oyun gelişini tamamladı ve tam sürüm olarak karşımıza çıktı. Bu nedenle oyunun yapısını gelişimini dikkate alarak inceleyebilirsiniz.
Kıyı
 
 
Ares Dragonis’in geliştirdiği ruhsal korku unsurlarını barındıran ve yürüme simülasyonu olarak karşımıza çıkan The Shore, Steam Cadılar Bayramı indirimi kapsamında 5 Türk lirasına satışa sunuluyor. Oldukça uygun fiyatlara satışa sunulan bu yapım, kesinlikle ilginç bir atmosfer ve kızını arayan bir babanın hikayesini bizlere aktarıyor. Genellikle oyuncular tarafından popüler ve beğenilen bir proje olarak değerlendirilen bu yapım, bağımsız bir grup tarafından bizlere sunulmaktadır ve boş zamanlarınızda bu oyunu oynayıp denemenizi tavsiye ederim.
Oyunda etrafı keşfederek keşifler yapabileceğiniz ve çeşitli hikaye temalarıyla karşılaşabileceğiniz bir yapı mevcut. Bulunduğumuz adada gerçekler bilinmeyenin içine girebilir ve biz burada neler olup bittiğine dair bir fikir sahibi olmaya çalışıyoruz. Oyun genel olarak belirsizlik konusunu ele alıyor ve bu belirsizlik teması elbette oyunda dikkatimizi çeken noktalardan biri. Bu nedenle oyunda karakterimizle ortamı keşfedip çeşitli ipuçları bulmaya çalışıyoruz ve bu ipuçlarıyla elbette hikayenin yavaş yavaş geliştiğini görebiliyoruz.
 
 
Burada önemli olan etrafı keşfederek burada neler olup bittiğini öğrenmek ve çevreyi keşfederek bulduğumuz nesneleri araştırmaktır. Çünkü buradaki keşif unsurları oyundaki hikayenin özünü bize aktaracak araçlardır ve biz de bu keşiflerle oyundaki yerimizi alabiliriz.
Gizem, korku ve aksiyon unsurlarının harmanlandığı bu yapımda psikolojik gerilim unsurlarıyla da karşılaşabiliyoruz ve aynı zamanda karakterin zihninin ne kadar ağır ve yorgun olduğunu da görebiliyoruz. İlginç ve katmanlı bir hikaye ile gelen oyunda korkutucu dövüş sahneleri, derin ve çok katmanlı hikaye unsurları, psikolojik kaygı unsurları, ilginç ve dikkat çekici atmosferler ve daha fazlası yer alıyor. Oyuncuların ilgisini çekecek bir sanat tarzına sahip olan bu yapımda her bölgeye ve ortama girdiğimizde burada farklı hikayelerle karşılaşabiliyoruz ve tabi ki bu hikayelerin özünü de burada öğrenebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda farklı bölge ve ortamlara girdikçe ilginç unsurlarla karşılaşıyoruz ve onlarla yolumuza devam etmeye başlıyoruz.
 
 
 
Araf
 
Hellblade: Senua’nın Kurban
 
 
 
7,35 TL’den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.
 
KORKU 2: Projenin Kökeni
 
 
 
6,00 TL’den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Alan Wake
 
 
 
6,25 TL’den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Zombi Ordusu Üçlemesi
 
 
 
6,50 TL’den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Orman
 
 
 
8,00 TL’den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Ölmek İçin 7 Gün
 
 
 
9,36 TL’den satışta. Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.
Steam Cadılar Bayramı indiriminde öne çıkan ve 10 Türk Lirası’nın altındaki oyunları sizler için derledik. Bunların dışında paylaşacaklarınız varsa yukarıda da belirttiğim gibi yorum kısmında belirtebilir, diğer oyuncularla ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
 
Bunun dışında tekrar tekrar belirtmekte fayda var. Bu etkinlik bugün TSİ 20:00’da sona erecek olup, gelecekte (Türk Lirası’na özel) herhangi bir indirim etkinliğiyle karşılaşmayacağız. Dolayısıyla yukarıda da belirttiğim gibi 20 Kasım’dan itibaren dolar üzerinden oyun almaya başlayacağız ve bu kapsamda birbirinden değerli oyunlarla bir arada karşılaşabileceğiz. Bu indirim döneminde kütüphanenizi genişletmenizde fayda var ve tabi ki son saatlere girdiğimiz bu dönemde ucuz oyunları da kütüphanenize eklemenizde fayda var.

sapanca-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler